Register Problems

The latest news and announcements about this site. Also the place to offer suggestions, Komments, Kriticisims, and such for the HPM eKschange as well as the main site.

Register Problems

Postby Texas Swede » Tue Jan 17, 2012 10:43 am

Hi Hank,
Why am I automatically logged out every evening and have to log in again every morning?
Yes, I have marked the box that I want to be logged in automatically when entering.
Texas Swede
Texas Swede
OKKupied
 
Posts: 72
Joined: Wed Nov 30, 2011 10:20 pm

Re: Register Problems

Postby C6ZZKGT » Tue Jan 17, 2012 10:56 am

I have not encountered this problem, myself. I wonder if others are affected as well?

-Fred-
66 K GT Fastback Silver Frost / Black Pony Interior
66 K GT Fastback Signal Flare Red / Black Pony Interior
65 K Coupe Phoenician Yellow / Black Standard Interior
65 A Code 4 speed Ranchero
64 289 4 Speed Falcon Sedan Delivery
66 Corvette 427 Roadster
User avatar
C6ZZKGT
Klassic
 
Posts: 5810
Joined: Fri Nov 25, 2011 10:35 am
Location: Canyon Country, California

Re: Register Problems

Postby RacCol » Tue Jan 17, 2012 11:19 am

Texas Swede wrote:Hi Hank,
Why am I automatically logged out every evening and have to log in again every morning?
Yes, I have marked the box that I want to be logged in automatically when entering.
Texas Swede

No idea. My browser stays logged in from day to day. It may be either a forum control panel setting or a browser setting.
./___ _____ ___ \.
| ]]] _ _ O _ _ [[[ |
\_ o _ __.__ _ o _/
|___| .......... |___|
User avatar
RacCol
Kontrol
 
Posts: 94
Joined: Sat Nov 12, 2011 9:59 am
Location: Greenville, TX (NE of DFW)

Re: Register Problems

Postby Texas Swede » Wed Jan 18, 2012 10:38 am

This morning I was automatically logged in. Great!
Texas Swede
Texas Swede
OKKupied
 
Posts: 72
Joined: Wed Nov 30, 2011 10:20 pm

Re: Register Problems

Postby Texas Swede » Thu Jan 19, 2012 9:18 am

Sorry, I was too quick. This morning I had to log in again.
Texas Swede
Texas Swede
OKKupied
 
Posts: 72
Joined: Wed Nov 30, 2011 10:20 pm

Re: Register Problems

Postby 65Rangoon » Thu Jan 19, 2012 9:54 am

Image

Now and for the last 3 days, I also find I must log in each time I go on-line. I have checked the log me on automatically box as well.
Charlie
User avatar
65Rangoon
Kommitted
 
Posts: 134
Joined: Thu Dec 01, 2011 9:00 am
Location: Austin, TX

Re: Register Problems

Postby SFM6S » Fri Jan 20, 2012 3:57 pm

I am logged in on two different computers and have not had to log in for a couple of weeks, only when I clear the computer.

Joe
Joe, caretaker of SFM6S 1766; They are all meant to be driven and enjoyed.
SFM6S
Kontributor 2012
 
Posts: 14
Joined: Fri Nov 25, 2011 12:07 pm
Location: Englewood, CO

Re: Register Problems

Postby RacCol » Fri Jan 20, 2012 4:36 pm

SFM6S wrote:I am logged in on two different computers and have not had to log in for a couple of weeks, only when I clear the computer.

Joe
Evidence the code works properly. It's most likely a browser or computer setting.
./___ _____ ___ \.
| ]]] _ _ O _ _ [[[ |
\_ o _ __.__ _ o _/
|___| .......... |___|
User avatar
RacCol
Kontrol
 
Posts: 94
Joined: Sat Nov 12, 2011 9:59 am
Location: Greenville, TX (NE of DFW)

Re: Register Problems

Postby Mad4HiPos » Fri Jan 20, 2012 7:01 pm

Does the automatic login rely on cookies? If so the problem might be the browser setting determining how often cookies are deleted. Just a thought...

Dave
Dave - 6S1757
User avatar
Mad4HiPos
Kommitted
 
Posts: 161
Joined: Fri Nov 25, 2011 12:13 pm
Location: WA

Re: Register Problems

Postby C6ZZKGT » Fri Jan 20, 2012 10:54 pm

Hank, The forum has been slow loading or failing to load altogether throughout the day today. Has anyone else experienced this issue?

-Fred-
66 K GT Fastback Silver Frost / Black Pony Interior
66 K GT Fastback Signal Flare Red / Black Pony Interior
65 K Coupe Phoenician Yellow / Black Standard Interior
65 A Code 4 speed Ranchero
64 289 4 Speed Falcon Sedan Delivery
66 Corvette 427 Roadster
User avatar
C6ZZKGT
Klassic
 
Posts: 5810
Joined: Fri Nov 25, 2011 10:35 am
Location: Canyon Country, California

Re: Register Problems

Postby SixT5HiPo » Fri Jan 20, 2012 11:13 pm

C6ZZKGT wrote:Hank, The forum has been slow loading or failing to load altogether throughout the day today. Has anyone else experienced this issue?

-Fred-


Loads fine for me...
User avatar
SixT5HiPo
Enforcer!
 
Posts: 6214
Joined: Fri Nov 25, 2011 10:17 pm
Location: Philadelphia, PA

Re: Register Problems

Postby Oziphil » Sat Jan 21, 2012 5:57 am

Fine for me, all the way downunder, too! ;)

Phil.
User avatar
Oziphil
AttraKted
 
Posts: 43
Joined: Wed Nov 30, 2011 6:30 am
Location: Brisbane, Queensland, Australia

Re: Register Problems

Postby C6ZZKGT » Sat Jan 21, 2012 11:25 am

To be more specific, it was only intermittently doing this yesterday. It was slow or failing on two different computers and operating systems, Windows 7 and Vista, and I use both Internet Explorer and Mozilla Firefox as browsers. It is working fine today so far.

-Fred-
66 K GT Fastback Silver Frost / Black Pony Interior
66 K GT Fastback Signal Flare Red / Black Pony Interior
65 K Coupe Phoenician Yellow / Black Standard Interior
65 A Code 4 speed Ranchero
64 289 4 Speed Falcon Sedan Delivery
66 Corvette 427 Roadster
User avatar
C6ZZKGT
Klassic
 
Posts: 5810
Joined: Fri Nov 25, 2011 10:35 am
Location: Canyon Country, California

Re: Register Problems

Postby SixFiveGT » Sat Jan 21, 2012 3:08 pm

No problems here for the past several days. using XP and Mozilla
User avatar
SixFiveGT
AttraKted
 
Posts: 23
Joined: Thu Jan 12, 2012 12:18 am

Re: Register Problems

Postby pony65k » Wed Mar 23, 2016 4:38 pm

No issues for me, but I have the same issue with having to log in everyday. I think it's my browser though, but I've forgotten where the setting is in Firefox...oh well.

René
User avatar
pony65k
RidiKulous
 
Posts: 253
Joined: Thu Dec 01, 2011 5:31 pm
Location: Australia

Re: Register Problems

Postby C6ZZKGT » Wed Mar 23, 2016 4:43 pm

pony65k wrote:No issues for me, but I have the same issue with having to log in everyday. I think it's my browser though, but I've forgotten where the setting is in Firefox...oh well.

René


I am using Internet Explorer for this forum and I am able to stay logged in even after rebooting the computer usually.

-Fred-
66 K GT Fastback Silver Frost / Black Pony Interior
66 K GT Fastback Signal Flare Red / Black Pony Interior
65 K Coupe Phoenician Yellow / Black Standard Interior
65 A Code 4 speed Ranchero
64 289 4 Speed Falcon Sedan Delivery
66 Corvette 427 Roadster
User avatar
C6ZZKGT
Klassic
 
Posts: 5810
Joined: Fri Nov 25, 2011 10:35 am
Location: Canyon Country, California

Re: Register Problems

Postby SixT5HiPo » Thu Mar 24, 2016 8:47 am

I don't use the auto log in feature...Can't say if it works or not.
User avatar
SixT5HiPo
Enforcer!
 
Posts: 6214
Joined: Fri Nov 25, 2011 10:17 pm
Location: Philadelphia, PA


Return to HPM eKschange News and Komments

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron